wędliny - jak układać część VI

Składniki przepisu

Wydrukuj przepis >>



CZĘŚĆ VI - JING JANG ,  Kuchnia opiera się na dwóch przeciwnych, a jednocześnie dopełniających się sił jing i jang.  

Ten dział jest poświęcony układaniu pater, półmisków. Nie będę się rozpisywał o technice układania. Chodzi mi raczej o pokazanie w jaki sposób normalne wędliny, ( wcale nie muszą być drogie) podać w elegancki sposób.

Chcę pokazać co można zrobić, aby nasze wędliny wyglądały ciekawiej. Jak je podać, żeby nasi goście dosłownie zjadali je oczami?

Nie wyszczególniam składników ponieważ każdy widać na zdjęciu. Owoce, jarzyny, sałaty, marynaty są idealnym dodatkiem do garnirowania.

Zachęcam do próbowania i dzielenia się efektami.

 

 

Wydrukuj przepis >>

 

Komentarze

Brak komentarzy i ocen do tego przepisu. Dodaj własną ocenę za pomocą poniższego formularza.

Dodaj własny komentarz

  • 5    4    3    2    1