wędliny - jak układać

Składniki przepisu

Wydrukuj przepis >>



Ten dział jest poświęcony układaniu pater, półmisków. Nie będę się rozpisywał o technice układania. Chodzi mi raczej o pokazanie w jaki sposób normalne wędliny, ( wcale nie muszą być drogie) podać w elegancki sposób.

Chcę pokazać co można zrobić, aby nasze wędliny wyglądały ciekawiej. Jak je podać, żeby nasi goście dosłownie zjadali je oczami?

Nie wyszczególniam składników ponieważ każdy widać na zdjęciu. Owoce, jarzyny, sałaty, marynaty są idealnym dodatkiem do garnirowania.

Zachęcam do próbowania i dzielenia się efektami.

Przykład układania w kole:

W sześcianie

i trójkącie: SERY

Smacznego

 

Wydrukuj przepis >>

 

Komentarze

Brak komentarzy i ocen do tego przepisu. Dodaj własną ocenę za pomocą poniższego formularza.

Dodaj własny komentarz

  • 5    4    3    2    1