Wieprzowina
Wieprzowina
-
Żeberka z leśną nutą
W naszej Zmarzłowej Dolinie nad szumiącym Kisielnym u podnóża Czulni jesteśmy otoczeni pięknymi lasami i łąkami obfitymi w dziko rosnące zioła i przyprawy które stosujemy na codzień w naszej kuchni, czy to świeżo zerwane czy suszone czy też w formie przetworów ale zawsze cudownym smakiem i zapachem nieskażonej jeszcze przyrody
Zobacz przepis >> -
Mięso po kremlowsku
Nie wiem naprawdę skąd wziął mi się ten przepis, przeglądając stare zapiski wpadł w ręce no i rzeba spróbować
Zobacz przepis >> -
Pieczeń warstwowa z cebulką
Soczysta pieczeń warstwowa marynowana z cebulką to danie dla prawdziwych smakoszy dobrej wieprzowiny
Zobacz przepis >> -
Mięso wolno pieczone
Jest niezwykle delikatne i soczyste mięso, idealne na biesiadne stoły. Wymyślili go Amerykanie i chwała im za to
Zobacz przepis >> -
Pulpeciki na patyku
Zdawało mi się że jadłem już mielone pod każdą postacią , A jednak nie. Kto próbował Greckie, Tureckie, Bałkańskie temu to bardzo przybliży smak ale to nie to samo
Zobacz przepis >> -
No to KLOPS....
Podkarpackie gospodynie słyną z tego że tworzą coś z niczego. To że oszczędność mają wyssaną z mlekiem matki to wie każdy kto tutaj mieszka
Zobacz przepis >>