Sos jogurtowo-miętowy

Składniki przepisu

SOS JOGURTOWY

300 ml gęstego jogurtu

pół pęczka kopru posiekanego

10-15 liści świeżej mięty - posiekane

1 duży ząbek czosnku posiekany i roztarty z solą

sól morska i pieprz

 

Wydrukuj przepis >>



SOS JOGURTOWY idealny do mięsnych przekąsek i grillowanego mięsa. Wspaniale odświeżający.

Jogurt przekładamy do miski

Dodajemy roztarty czosnek

posiekany koperek

drobno posiekaną miętę

przyprawiamy solą morską i pieprzem, dokładnie mieszamy i odstawiamy żeby składniki przeszły między sobą.

Przekładamy do salaterki

Smacznego

 

 

Wydrukuj przepis >>

 

Komentarze

Brak komentarzy i ocen do tego przepisu. Dodaj własną ocenę za pomocą poniższego formularza.

Dodaj własny komentarz

  • 5    4    3    2    1