Kategoria: Pasty
Masło śledziowe
Kategoria: Pasty, Ryby i Owoce Morza, Śledzie, Sosy i Pasty
Kuchnia: Kuchnia Lwowska i Kresów wschodnich
Średnia ocena: (0 / 5)
Masło śledziowe przepis w/g Marii Disslowej z lat 20/30 ubiegłego wieku stosowanej w kuchni dworskiej ...
Czytaj więcejSzukaj
Tygodniowa Specjalność
Karpackie pierogi z bryndzą
Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby każdy głodny był. Jeden pieróg, drugi,...
Czytaj WięcejSprawdź Przepisy
- Ostatnie
- Popularne
- Dowolne
-
Kebab Fistikli
(0 / 5)
-
Wytrawne kwiatuszki 12 szt.
(0 / 5)
-
Chlebek perski Barbari
(0 / 5)
-
Pierogi kresowe
(5 / 5)
-
LAWENDA
(0 / 5)
-
Stolniki
(2 / 5)
-
Karkówka duszona Beatki
(0 / 5)
-
Stolniki
(2 / 5)
-
Flaczki z boczniaków
(0 / 5)