Kategoria: Drób i Dzikie Ptactwo

Potrawka z kurczaka Beatki

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Danie które można wykonać bardzo szybko, bez potrzeby większych umiejętności kulinarnych. Polecam dla zapracowanych i ...

Czytaj więcej

Kaczka z jabłkami i warzywami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Kaczka i gęś, to jeszcze mało doceniany drób w naszym kraju a smakuje rewelacyjnie. Jest ...

Czytaj więcej

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...

Czytaj więcej

Pierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...

Czytaj więcej

Półgęski wędzone

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4.7 / 5)

Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...

Czytaj więcej

Perliczka w warzywach

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Perliczka - wspaniały w smaku ptak, coraz bardziej zdobywa popularność u nas i to jest ...

Czytaj więcej

Diabelskie skrzydełka

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Smakowite i proste danie na party w ogrodzie lub domu. Idealne jako przekąska do meczu ...

Czytaj więcej