Kategoria: Drób i Dzikie Ptactwo
Potrawka z kurczaka Beatki
Danie które można wykonać bardzo szybko, bez potrzeby większych umiejętności kulinarnych. Polecam dla zapracowanych i ...
Czytaj więcejKaczka z jabłkami i warzywami
Kaczka i gęś, to jeszcze mało doceniany drób w naszym kraju a smakuje rewelacyjnie. Jest ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejPółgęski wędzone
Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...
Czytaj więcejPerliczka w warzywach
Perliczka - wspaniały w smaku ptak, coraz bardziej zdobywa popularność u nas i to jest ...
Czytaj więcejDiabelskie skrzydełka
Smakowite i proste danie na party w ogrodzie lub domu. Idealne jako przekąska do meczu ...
Czytaj więcej