Kuchnia: Kuchnia Podkarpacka
Nasza letnia crostata
Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPatera serowa
Oprócz wszelkiego rodzaju wędlin i mięs, również sery są idealnym produktem na wszelkiego rodzaju imprezy. ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejKanapka z wędzoną szynką wołową
Kanapka z wędzoną szynką wołową, na sałacie z jajkiem i rzeżuchą. Nasza poczciwa kanapka nie ...
Czytaj więcejPółgęski wędzone
Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...
Czytaj więcejPolędwiczki nadziewane grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe nadziewane kurkami i podgrzybkami - cudowne i eleganckie danie dla dwojga lub wykwintne ...
Czytaj więcejŚledzie w galarecie
Śledzie w galarecie zabrzmiało tak, jak stare czasy z PRL kiedy do wódeczki była przymusowa ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa z owocami nasturcji
Śledź jest w naszej kuchni chyba najbardziej rozpoznawalną rybą. Czy w czasie postu, czy w ...
Czytaj więcej