Kategoria: Przetwory

Półgęski wędzone

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4.7 / 5)

Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...

Czytaj więcej

Pasztet z zająca

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...

Czytaj więcej

Kiełbasa Lisiecka

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

Kiełbasa lisiecka wywodzi się z tradycyjnej, grubo krojonej kiełbasy krakowskiej i pod swoją nazwą wyodrębniła ...

Czytaj więcej

Rydze kiszone

Kategoria: ,
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Rydze dla mnie to dostojeństwo wśród grzybów. Mają wielostronne zastosowanie a ich smak i aromat ...

Czytaj więcej

Pasztet z rydzami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Zima już prawie i organizm zmienia swoje potrzeby. Z lekkich sałatek letnich czas na coś ...

Czytaj więcej

Cytryny w syropie

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Cytrynki do jesienno-zimowej herbatki - skąd ten przepis jest sam już dokładnie nie wiem. Wiem ...

Czytaj więcej