Kategoria: regionalne z azji
Haszlama – ormiańska zupa warstwowa – czyli kuchnia pod chmurką
Kategoria: Ogniskowa, regionalne z azji, Zupy
Kuchnia: Kuchnia ogniskowa, Kuchnia Ormiańska
Średnia ocena: (4 / 5)
Haszlama ( chaszlama ) ormiańska zupa warstwowa, tym razem gotowana z piwem. Jest wiele rożnych ...
Czytaj więcejSzukaj
Tygodniowa Specjalność
Karpackie pierogi z bryndzą
Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby każdy głodny był. Jeden pieróg, drugi,...
Czytaj WięcejSprawdź Przepisy
- Ostatnie
- Popularne
- Dowolne
-
Rosół z baraniny z warzywami i mięsem
(5 / 5)
-
Gęsia wątróbka z malinami
(5 / 5)
-
Gęś pieczona faszerowana
(5 / 5)
-
Pierogi kresowe
(5 / 5)
-
LAWENDA
(0 / 5)
-
Stolniki
(2 / 5)
-
Soczysty boczek kanapkowy
(0 / 5)
-
Przekąska ze śledziem
(0 / 5)
-
Rostbef
(0 / 5)