Kategoria: Potrawy Grzybowe
Pierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Kategoria: Dania Główne, Drób i Dzikie Ptactwo, Potrawy Grzybowe
Kuchnia: Kuchnia Podkarpacka
Średnia ocena: (5 / 5)
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejSzukaj
Tygodniowa Specjalność
Karpackie pierogi z bryndzą
Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby każdy głodny był. Jeden pieróg, drugi,...
Czytaj WięcejSprawdź Przepisy
- Ostatnie
- Popularne
- Dowolne
-
Kebab Fistikli
(0 / 5)
-
Wytrawne kwiatuszki 12 szt.
(0 / 5)
-
Chlebek perski Barbari
(0 / 5)
-
Pierogi kresowe
(5 / 5)
-
LAWENDA
(0 / 5)
-
Stolniki
(2 / 5)
-
Syrop sosnowy
(5 / 5)
-
Sosna suszona
(5 / 5)
-
Zupa ziemniaczana (kartoflanka)
(0 / 5)