Kategoria: Przekąski i Przystawki
Zapiekanka z leśnych grzybów
Zapiekanki z leśnymi grzybami - prawdziwki, kurki i inne cudowne dary leśne swoim wyglądem i ...
Czytaj więcejFenkuł (koper włoski) smażony z parmezanem
Jedna z bardziej niedocenionych u nas kulinarnie roślin a szkoda. Poza ogromnymi właściwościami zdrowotnymi jest ...
Czytaj więcejNasza letnia crostata
Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPatera serowa
Oprócz wszelkiego rodzaju wędlin i mięs, również sery są idealnym produktem na wszelkiego rodzaju imprezy. ...
Czytaj więcejKanapka z wędzoną szynką wołową
Kanapka z wędzoną szynką wołową, na sałacie z jajkiem i rzeżuchą. Nasza poczciwa kanapka nie ...
Czytaj więcejŚledzie w galarecie
Śledzie w galarecie zabrzmiało tak, jak stare czasy z PRL kiedy do wódeczki była przymusowa ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa z owocami nasturcji
Śledź jest w naszej kuchni chyba najbardziej rozpoznawalną rybą. Czy w czasie postu, czy w ...
Czytaj więcejKanapka z salami i oliwkami
W świecie nowoczesnego Fast Food nasza poczciwa stara kanapka kiedy trzeba daje sobie świetnie radę, ...
Czytaj więcejKanapka ze śledziem, na raz
Kanapki na raz, to od lat stosowany wariant na wszelkiego rodzaju imprezach. Skoro zajmujemy się ...
Czytaj więcej