Kategoria: Przekąski i Przystawki
Rydze na grzance z parmezanem i bryndzą
Rydze na grzance z parmezanem i bryndzą Rydze to prawie niekończący się grzybowy temat. Dla ...
Czytaj więcejZapiekanka z leśnych grzybów
Zapiekanki z leśnymi grzybami - prawdziwki, kurki i inne cudowne dary leśne swoim wyglądem i ...
Czytaj więcejFenkuł (koper włoski) smażony z parmezanem
Jedna z bardziej niedocenionych u nas kulinarnie roślin a szkoda. Poza ogromnymi właściwościami zdrowotnymi jest ...
Czytaj więcejNasza letnia crostata
Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPatera serowa
Oprócz wszelkiego rodzaju wędlin i mięs, również sery są idealnym produktem na wszelkiego rodzaju imprezy. ...
Czytaj więcejKanapka z wędzoną szynką wołową
Kanapka z wędzoną szynką wołową, na sałacie z jajkiem i rzeżuchą. Nasza poczciwa kanapka nie ...
Czytaj więcejŚledzie w galarecie
Śledzie w galarecie zabrzmiało tak, jak stare czasy z PRL kiedy do wódeczki była przymusowa ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa z owocami nasturcji
Śledź jest w naszej kuchni chyba najbardziej rozpoznawalną rybą. Czy w czasie postu, czy w ...
Czytaj więcejKanapka z salami i oliwkami
W świecie nowoczesnego Fast Food nasza poczciwa stara kanapka kiedy trzeba daje sobie świetnie radę, ...
Czytaj więcej