Kategoria: Domowy wyrób wędlin

Półgęski wędzone

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4.7 / 5)

Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...

Czytaj więcej

Pasztet z zająca

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...

Czytaj więcej

Kiełbasa Lisiecka

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

Kiełbasa lisiecka wywodzi się z tradycyjnej, grubo krojonej kiełbasy krakowskiej i pod swoją nazwą wyodrębniła ...

Czytaj więcej

Pasztet z rydzami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Zima już prawie i organizm zmienia swoje potrzeby. Z lekkich sałatek letnich czas na coś ...

Czytaj więcej