Poziom trudności: łatwy

Rosół z baraniny z warzywami i mięsem

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Dobry wywar to podstawa najlepszych zup. Rosół barani należy do najsmaczniejszych w swoim gatunku, chociaż ...

Czytaj więcej

Gęsia wątróbka z malinami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

W zasadzie uwielbiam wątróbki przygotowywane w najprostszej formie, ale mając do dyspozycji wątróbki gęsie nie ...

Czytaj więcej

Rydze na grzance z parmezanem i bryndzą

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Rydze na grzance z parmezanem i bryndzą Rydze to prawie niekończący się grzybowy temat. Dla ...

Czytaj więcej

Opieńki smażone na maśle

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Właśnie zaczął się u nas sezon na opieńki. Opieńki w kraju doceniane są raczej jako ...

Czytaj więcej

Rydze po włosku

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Grzyby robi się na wiele sposobów. Każda kuchnia domowa ma swój wypróbowany i najlepszy sposób ...

Czytaj więcej

Rydze na maśle z patelni

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Rydze - dla mnie to dostojeństwo wśród grzybów. Z dzieciństwa utknęło mi w pamięci, kiedy ...

Czytaj więcej

Sakiewki schabowe z prawdziwkami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Sakiewki schabowe z prawdziwkami to wersja zagospodarowania grubych trzonów prawdziwków. Nie wszystko musi iść do ...

Czytaj więcej

Hopcie Lasowiackie

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Region podkarpacki słynie z potraw o bardzo tajemniczych nazwach za którymi kryją się proste potrawy. ...

Czytaj więcej

Prawdziwki w galarecie

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Potrawy z kuchni klasztornej, w naszym przypadku z prawosławnej kuchni, cieszyły się i cieszą nadal ...

Czytaj więcej

Zapiekanka z leśnych grzybów

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Zapiekanki z leśnymi grzybami - prawdziwki, kurki i inne cudowne dary leśne swoim wyglądem i ...

Czytaj więcej