Poziom trudności: łatwy
Gęsia wątróbka z malinami
W zasadzie uwielbiam wątróbki przygotowywane w najprostszej formie, ale mając do dyspozycji wątróbki gęsie nie ...
Czytaj więcejRydze na grzance z parmezanem i bryndzą
Rydze na grzance z parmezanem i bryndzą Rydze to prawie niekończący się grzybowy temat. Dla ...
Czytaj więcejOpieńki smażone na maśle
Właśnie zaczął się u nas sezon na opieńki. Opieńki w kraju doceniane są raczej jako ...
Czytaj więcejRydze po włosku
Grzyby robi się na wiele sposobów. Każda kuchnia domowa ma swój wypróbowany i najlepszy sposób ...
Czytaj więcejRydze na maśle z patelni
Rydze - dla mnie to dostojeństwo wśród grzybów. Z dzieciństwa utknęło mi w pamięci, kiedy ...
Czytaj więcejSakiewki schabowe z prawdziwkami
Sakiewki schabowe z prawdziwkami to wersja zagospodarowania grubych trzonów prawdziwków. Nie wszystko musi iść do ...
Czytaj więcejHopcie Lasowiackie
Region podkarpacki słynie z potraw o bardzo tajemniczych nazwach za którymi kryją się proste potrawy. ...
Czytaj więcejPrawdziwki w galarecie
Potrawy z kuchni klasztornej, w naszym przypadku z prawosławnej kuchni, cieszyły się i cieszą nadal ...
Czytaj więcejZapiekanka z leśnych grzybów
Zapiekanki z leśnymi grzybami - prawdziwki, kurki i inne cudowne dary leśne swoim wyglądem i ...
Czytaj więcej