Kuchnia: Kuchnia Podkarpacka

Żeberka duszone

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Od znajomego rzeźnika w Ustrzykach kupiliśmy żeberka. Dla niego nie ma problemu z doborem mięsa ...

Czytaj więcej

Kremówka orzechowa

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Gospodynie podkarpackie słyną z doskonałych wypieków. Dawniej były to skromne ciasta, współcześnie już są bogatsze ...

Czytaj więcej

Fenkuł (koper włoski) smażony z parmezanem

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Jedna z bardziej niedocenionych u nas kulinarnie roślin a szkoda. Poza ogromnymi właściwościami zdrowotnymi jest ...

Czytaj więcej

Rosół z perliczki

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

o delikatnym zapachu dzikiego ptactwa i fantastycznym smaku z makaronem swojej roboty

Czytaj więcej

Potrawka z kurczaka Beatki

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Danie które można wykonać bardzo szybko, bez potrzeby większych umiejętności kulinarnych. Polecam dla zapracowanych i ...

Czytaj więcej

Kaczka z jabłkami i warzywami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Kaczka i gęś, to jeszcze mało doceniany drób w naszym kraju a smakuje rewelacyjnie. Jest ...

Czytaj więcej

Kanapka z rostbefem

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Pozostając przy cudownym mięsie jakim jest rostbef możemy zrobić cudowne kanapki które i wyglądają i ...

Czytaj więcej

Pieczeń warstwowa

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Soczysta pieczeń warstwowa marynowana z cebulką to danie dla prawdziwych smakoszy dobrej wieprzowiny. Dodatek sosu ...

Czytaj więcej

Nasza letnia crostata

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...

Czytaj więcej

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...

Czytaj więcej