Kuchnia: Kuchnia Polska
Kanapka ze śledziem, na raz
Kanapki na raz, to od lat stosowany wariant na wszelkiego rodzaju imprezach. Skoro zajmujemy się ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa na kanapce
Sałatka śledziowa w nowej innej postaci. Na karnawałowy wieczór może być Waszym hitem . Wspaniała ...
Czytaj więcejPrzekąska ze śledzia z jajkiem i ogórkiem
Kanapka uzupełniająca i wzbogacająca naszą tacę przekąskową. Proste i szybkie wykonanie dodające elegancji.
Czytaj więcej„Zamieć”
Na zimowy wieczór, kiedy jest biało za oknem, wtedy na biały puch przychodzi słodka kakaowa ...
Czytaj więcejPasztet z zająca
W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...
Czytaj więcejPierniki w koszyczku z piernika
Ojej, cóż za zapach cynamon, goździki coś mi się wydaje że ktoś upiekł pierniki.
Czytaj więcejPerliczka w warzywach
Perliczka - wspaniały w smaku ptak, coraz bardziej zdobywa popularność u nas i to jest ...
Czytaj więcejNasz złoty rosół
Od dziecięcych lat pamiętam, kiedy był gotowany rosół, pachniał cały dom i podwórko. Teraz kiedy ...
Czytaj więcejMiodownik z orzechami
Od wiosny patrząc na pracujące pszczoły w naszym ogrodzie, już marzymy o cudownym miodzie. Czy ...
Czytaj więcejRosti – alpejskie placki ziemniaczane
Rosti - to placki ziemniaczane z surowych ziemniaków rodem z Alp . Ale z kompletnym ...
Czytaj więcej