Kuchnia: Kuchnia Polska
Gulasz z dorsza
Ten gulasz powinien być wykonany tylko z dorsza. Tylko że ja jestem wielkim miłośnikiem owoców ...
Czytaj więcejGulasz z jelenia
Dzisiaj gulasz z jelenia. Udało się zdobyć piękne mięsko z jelenia. Miał co prawda być ...
Czytaj więcejKanapka ze śledziem, na raz
Kanapki na raz, to od lat stosowany wariant na wszelkiego rodzaju imprezach. Skoro zajmujemy się ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa na kanapce
Sałatka śledziowa w nowej innej postaci. Na karnawałowy wieczór może być Waszym hitem . Wspaniała ...
Czytaj więcejPrzekąska ze śledzia z jajkiem i ogórkiem
Kanapka uzupełniająca i wzbogacająca naszą tacę przekąskową. Proste i szybkie wykonanie dodające elegancji.
Czytaj więcej„Zamieć”
Na zimowy wieczór, kiedy jest biało za oknem, wtedy na biały puch przychodzi słodka kakaowa ...
Czytaj więcejPasztet z zająca
W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...
Czytaj więcejPierniki w koszyczku z piernika
Ojej, cóż za zapach cynamon, goździki coś mi się wydaje że ktoś upiekł pierniki.
Czytaj więcejPerliczka w warzywach
Perliczka - wspaniały w smaku ptak, coraz bardziej zdobywa popularność u nas i to jest ...
Czytaj więcejNasz złoty rosół
Od dziecięcych lat pamiętam, kiedy był gotowany rosół, pachniał cały dom i podwórko. Teraz kiedy ...
Czytaj więcej