Kuchnia: Kuchnia Polska
Karkówka duszona Beatki
Karkówka to bardzo wdzięczny kawałek mięsa. Można jeść na gorąco z sosem, można jeść na ...
Czytaj więcejŻeberka z leśną nutą
W naszej Zmarzłowej Dolinie nad szumiącym Kisielnym u podnóża Czulni jesteśmy otoczeni pięknymi lasami i ...
Czytaj więcejSzynka z porą i bobem
Smaczne i eleganckie danie do przygotowania w domu lub ogrodzie. Podstawą tego dania jest szynka ...
Czytaj więcejMielone w stylu włoskim
Chociaż kotlety mielone robi się na dziesiątki sposobów to jednak zachęcam do wypróbowania tego przepisu. ...
Czytaj więcejPasztet z rydzami
Zima już prawie i organizm zmienia swoje potrzeby. Z lekkich sałatek letnich czas na coś ...
Czytaj więcejKapuśniaczki drożdżowe ze słodką kapustą
KAPUŚNIACZKI Z CIASTA DROŻDŻOWEGO - pulchne, mięciutkie, pachnące z farszem z kapusty słodkiej - raj ...
Czytaj więcejZiemniaki z brukselką
Ziemniaki z boczkiem i brukselką mogą być dodatkiem do dań mięsnych ale także mogą być ...
Czytaj więcejŻur z kiszonych rydzów
Żur z kiszonych rydzów , świąteczna zupa z okolic Białego Dunajca i Beskidu Niskiego Ponieważ ...
Czytaj więcejFlaczki z boczniaków
O walorach zdrowotnych boczniaka nie będę się rozpisywał. Zrobię to w innym czasie. Ale o ...
Czytaj więcejDiabelskie skrzydełka
Smakowite i proste danie na party w ogrodzie lub domu. Idealne jako przekąska do meczu ...
Czytaj więcej