Poziom trudności: średni
Gulasz z jelenia
Dzisiaj gulasz z jelenia. Udało się zdobyć piękne mięsko z jelenia. Miał co prawda być ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejKapuśniaczki drożdżowe ze słodką kapustą
KAPUŚNIACZKI Z CIASTA DROŻDŻOWEGO - pulchne, mięciutkie, pachnące z farszem z kapusty słodkiej - raj ...
Czytaj więcej„Zamieć”
Na zimowy wieczór, kiedy jest biało za oknem, wtedy na biały puch przychodzi słodka kakaowa ...
Czytaj więcejPasztet z zająca
W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...
Czytaj więcejPierniki w koszyczku z piernika
Ojej, cóż za zapach cynamon, goździki coś mi się wydaje że ktoś upiekł pierniki.
Czytaj więcejKarpackie pierogi z bryndzą
Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby ...
Czytaj więcejNasz złoty rosół
Od dziecięcych lat pamiętam, kiedy był gotowany rosół, pachniał cały dom i podwórko. Teraz kiedy ...
Czytaj więcejMiodownik z orzechami
Od wiosny patrząc na pracujące pszczoły w naszym ogrodzie, już marzymy o cudownym miodzie. Czy ...
Czytaj więcej