Kategoria: Dania Główne

Przekąska ze śledzia z jajkiem i ogórkiem

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Kanapka uzupełniająca i wzbogacająca naszą tacę przekąskową. Proste i szybkie wykonanie dodające elegancji.

Czytaj więcej

Masło śledziowe

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Masło śledziowe przepis w/g Marii Disslowej z lat 20/30 ubiegłego wieku stosowanej w kuchni dworskiej ...

Czytaj więcej

Pasztet z zająca

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...

Czytaj więcej

Perliczka w warzywach

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Perliczka - wspaniały w smaku ptak, coraz bardziej zdobywa popularność u nas i to jest ...

Czytaj więcej

Karpackie pierogi z bryndzą

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby ...

Czytaj więcej

Karkówka duszona Beatki

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Karkówka to bardzo wdzięczny kawałek mięsa. Można jeść na gorąco z sosem, można jeść na ...

Czytaj więcej

Żeberka z leśną nutą

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (4 / 5)

W naszej Zmarzłowej Dolinie nad szumiącym Kisielnym u podnóża Czulni jesteśmy otoczeni pięknymi lasami i ...

Czytaj więcej

Szynka z porą i bobem

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Smaczne i eleganckie danie do przygotowania w domu lub ogrodzie. Podstawą tego dania jest szynka ...

Czytaj więcej

Mielone w stylu włoskim

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Chociaż kotlety mielone robi się na dziesiątki sposobów to jednak zachęcam do wypróbowania tego przepisu. ...

Czytaj więcej

Ziemniaki z brukselką

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Ziemniaki z boczkiem i brukselką mogą być dodatkiem do dań mięsnych ale także mogą być ...

Czytaj więcej