Kategoria: Dania Główne
Gulasz z jelenia
Dzisiaj gulasz z jelenia. Udało się zdobyć piękne mięsko z jelenia. Miał co prawda być ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejPółgęski wędzone
Półgęski wędzone to przepis Pani Teresy Kropidłowskiej z Borów Tucholskich gdzie gęsina ma swoje zaszczytne ...
Czytaj więcejPolędwiczki nadziewane grzybami leśnymi
Polędwiczki wieprzowe nadziewane kurkami i podgrzybkami - cudowne i eleganckie danie dla dwojga lub wykwintne ...
Czytaj więcejŚledzie w galarecie
Śledzie w galarecie zabrzmiało tak, jak stare czasy z PRL kiedy do wódeczki była przymusowa ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa z owocami nasturcji
Śledź jest w naszej kuchni chyba najbardziej rozpoznawalną rybą. Czy w czasie postu, czy w ...
Czytaj więcejKanapka ze śledziem, na raz
Kanapki na raz, to od lat stosowany wariant na wszelkiego rodzaju imprezach. Skoro zajmujemy się ...
Czytaj więcejSałatka śledziowa na kanapce
Sałatka śledziowa w nowej innej postaci. Na karnawałowy wieczór może być Waszym hitem . Wspaniała ...
Czytaj więcejPrzekąska ze śledzia z jajkiem i ogórkiem
Kanapka uzupełniająca i wzbogacająca naszą tacę przekąskową. Proste i szybkie wykonanie dodające elegancji.
Czytaj więcej