Poziom trudności: średni

Chlebek perski Barbari

Kategoria: Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Jeden z najbardziej popularnych płaskich chlebów w Iranie ( Persji). Wspaniały do sera, do sałatek ...

Czytaj więcej

Rosół z perliczki

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

o delikatnym zapachu dzikiego ptactwa i fantastycznym smaku z makaronem swojej roboty

Czytaj więcej

Kaczka z jabłkami i warzywami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Kaczka i gęś, to jeszcze mało doceniany drób w naszym kraju a smakuje rewelacyjnie. Jest ...

Czytaj więcej

PIEROGI KUSTOSZA

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

PIEROGI KUSTOSZA , ta nazwa powstała na cześć Pana Stanisława Drozda, wybitnego znawcy kultury Bojków, ...

Czytaj więcej

Nasza letnia crostata

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...

Czytaj więcej

Gulasz z dorsza

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Ten gulasz powinien być wykonany tylko z dorsza. Tylko że ja jestem wielkim miłośnikiem owoców ...

Czytaj więcej

Gulasz z jelenia

Kategoria: , Kuchnia:
forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Dzisiaj gulasz z jelenia. Udało się zdobyć piękne mięsko z jelenia. Miał co prawda być ...

Czytaj więcej

Pierś z kurczaka z brzoskwinią

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...

Czytaj więcej

Pierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (5 / 5)

Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...

Czytaj więcej

Kapuśniaczki drożdżowe ze słodką kapustą

forkforkforkforkfork Średnia ocena: (0 / 5)

KAPUŚNIACZKI Z CIASTA DROŻDŻOWEGO - pulchne, mięciutkie, pachnące z farszem z kapusty słodkiej - raj ...

Czytaj więcej