Poziom trudności: średni
Nasza letnia crostata
Crostata - włoska tarta kojarzona przede wszystkim na słodko. Dzisiaj proponuję wam rewelacyjną crostatę ze ...
Czytaj więcejGulasz z dorsza
Ten gulasz powinien być wykonany tylko z dorsza. Tylko że ja jestem wielkim miłośnikiem owoców ...
Czytaj więcejGulasz z jelenia
Dzisiaj gulasz z jelenia. Udało się zdobyć piękne mięsko z jelenia. Miał co prawda być ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka z brzoskwinią
Pierś z kurczaka faszerowana brzoskwiniami i smażonymi paluchami z piersi kurczaka, to znowu inna i ...
Czytaj więcejPierś z kurczaka faszerowana prawdziwkami
Miękka, soczysta, upojna z kawałkami prawdziwków pierś z kurczaka faszerowana mięsem i prawdziwkami - to ...
Czytaj więcejKapuśniaczki drożdżowe ze słodką kapustą
KAPUŚNIACZKI Z CIASTA DROŻDŻOWEGO - pulchne, mięciutkie, pachnące z farszem z kapusty słodkiej - raj ...
Czytaj więcej„Zamieć”
Na zimowy wieczór, kiedy jest biało za oknem, wtedy na biały puch przychodzi słodka kakaowa ...
Czytaj więcejPasztet z zająca
W latach 70 - tych był bardzo popularny. Można było widzieć jak wisiały przy oknach ...
Czytaj więcejPierniki w koszyczku z piernika
Ojej, cóż za zapach cynamon, goździki coś mi się wydaje że ktoś upiekł pierniki.
Czytaj więcejKarpackie pierogi z bryndzą
Czekanie na pierogi: Tańczą żółtka na stolnicy mąka sypie biały pył. Już czekają domownicy, jakby ...
Czytaj więcej